Zonnesysteem mét Scope12 keuring opgeleverd

Van Jan Bergsma, eigenaar van Willie's Hout, kregen wij het verzoek om zijn wens voor het realiseren van een zonnesysteem in kaart te brengen waarbij kwaliteit, rendement én veiligheid van essentieel belang is.

Deel dit bericht

Van Jan Bergsma, eigenaar van Willie’s Hout, kregen wij het verzoek om zijn wens voor het realiseren van een zonnesysteem in kaart te brengen waarbij kwaliteit, rendement én veiligheid van essentieel belang is.


Een mooie uitdaging wat volledig in ons vakgebied ligt, want in dit geval hebben we te maken met een houtzagerij waar een grote mate van fijnstof aanwezig is wat de kans tot brandgevaar vergroot. Iconicx Energy Techniek én Energy Inspecx hebben wat dit betreft de juiste kennis en ervaring in huis om Willie’s Hout de juiste oplossing te bieden.


Één merk, één systeem, één oplossing

Het zonnestroomsysteem is met voorafgaande engineering en berekeningen samengesteld en bestaat uit één merk waarmee het gehele systeem naadloos op elkaar is afgestemd en volledig voldoet aan de hoogste eisen en normen.Het zonnesysteem bestaat uit 170 multi-wired zonnepanelen van 380 Watt piek per paneel, aangesloten met gekeurde bekabeling én connectoren met compatibiliteitsverklaring op twee 3-fase omvormers van elk 30 Megawatt met flamboogdetectie.

De installatie van dit systeem is uitgevoerd door een extern aangesloten installateur a.h.v. het door Iconicx Energy Techniek aangeleverde systeemtrapport. De reden waarom een extern aangesloten installatiebedrijf de montage en installatiewerkzaamheden uitvoert heeft alles van doen met het waarborgen van onafhankelijkeheid en kwaliteitsborging middels een erkende Scope12 keuring.


Projectoverzicht

Voor deze klant hebben wij het volgende gerealiseerd:

Zonnesysteem
Vermogen van 64.600 Watt Piek
Scope12 Keuring
Inclusief inspectierapport


Heeft dit project uw interesse gewekt en wilt u uw woning of bedrijfspand ook verduurzamen? Neem dan contact met ons op en kom in gesprek met een van onze adviseurs. Wilt u liever direct een offerte aanvragen? Ook dan helpen wij u graag verder!

Iconicx Energy Techniek
E. info@iconicx.nl | T. 036 303 3 025

De Marktprijzen

Bovenstaand worden handelsprijzen weergeven. Om tot de prijs voor de consument te komen rekent de overheid enkele verplichte toeslagen. Het energietarief bestaat uit het volgende:


Consumentenprijs op basis van één kilowattuur (kWh) stroom bestaat uit:

 • Stroomprijs van de inkoopmarkt;
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO)-kosten;
 • Energiebelasting;
 • Opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE);
 • 21% btw.

 

Consumentenprijs op basis van één kubieke meter (m3) gas bestaat uit:

 • Gasprijs van de inkoopmarkt
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO)-kosten
 • Energiebelasting
 • Opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE)
 • Regiotoeslag
 • 21% btw

Statusinformatie

1. Verified = Gecontroleerd (De adviseur mag energie advies geven en energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

2. Unverified A = Niet gecontroleerd (De adviseur mag vanwege een lopend onderzoek geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

3. Unverified B = Niet gecontroleerd (De adviseur is uit dienst en word niet meer gecontroleerd op energie advies en bemiddeling van overeenkomsten in de energiemarkt)

4. Suspended A = Gecontroleerd en inactief (De adviseur mag vanwege ontbrekende informatie en/of lopend onderzoek geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

5. Suspended B = Gecontroleerd en inactief (De adviseur mag vanwege ontbrekende informatie en/of lopend onderzoek alleen onder begeleiding van een verified adviseur advies geven en energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

6. Withdrawn = Per direct ingetrokken (De adviseur mag geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)