Iconicx wenst u fijne feestdagen toe!

Het jaar 2022, voor ons een jaar met onvergetelijke momenten, mooie projecten en fantastische ontwikkelingen, maar voor velen ook een jaar met dilemma's en uitdagingen door de ontwikkelingen in de enrgiemarkt. Voor ons destemeer reden om ook het komende jaar met positieve energie voor u klaar te staan!

Deel dit bericht

Het jaar 2022, voor ons een jaar met onvergetelijke momenten, mooie projecten en fantastische ontwikkelingen, maar voor velen ook een jaar met dilemma’s en uitdagingen door de ontwikkelingen in de enrgiemarkt. Voor ons destemeer reden om ook het komende jaar met positieve energie voor u klaar te staan!


Onze waardering

Wij willen al onze klanten ook dit jaar opnieuw bedanken voor het vertrouwen in onze organisatie en de fijne samenwerking die heeft geleidt tot fantastisch mooie resultaten. Bent u nog geen klant maar heeft onze organisatie wel uw interesse gewekt? Ook dan spreken wij onze waardering voor u uit en helpen wij u graag verder in al uw energieboehoeften, zorg- en vraagstukken!


Wij bereiden ons voor

Ter voorbereiding op het komende jaar zal Iconicx de ‘batterij’ gaan opladen met de energie die nodig is om ook het komende jaar onvermindert voor u klaar te staan. Daarom zijn wij van 26 december 2022 tot en met 1 januari 2023 minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Voor dringende zaken kunt u uiteraard op ons rekenen door gebruik te maken van het contact formulier op onze website.


En wensen u een gelukkig 2023 toe!

Langs deze weg wensen wij iedereen, naast hele fijne feestdagen, ook een voorspoeding, gelukkig én succesvol 2023 toe!Iconicx Energy Group
E. info@iconicx.nl | T. 036 303 3 025

De Marktprijzen

Bovenstaand worden handelsprijzen weergeven. Om tot de prijs voor de consument te komen rekent de overheid enkele verplichte toeslagen. Het energietarief bestaat uit het volgende:


Consumentenprijs op basis van één kilowattuur (kWh) stroom bestaat uit:

 • Stroomprijs van de inkoopmarkt;
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO)-kosten;
 • Energiebelasting;
 • Opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE);
 • 21% btw.

 

Consumentenprijs op basis van één kubieke meter (m3) gas bestaat uit:

 • Gasprijs van de inkoopmarkt
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO)-kosten
 • Energiebelasting
 • Opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE)
 • Regiotoeslag
 • 21% btw

Statusinformatie

1. Verified = Gecontroleerd (De adviseur mag energie advies geven en energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

2. Unverified A = Niet gecontroleerd (De adviseur mag vanwege een lopend onderzoek geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

3. Unverified B = Niet gecontroleerd (De adviseur is uit dienst en word niet meer gecontroleerd op energie advies en bemiddeling van overeenkomsten in de energiemarkt)

4. Suspended A = Gecontroleerd en inactief (De adviseur mag vanwege ontbrekende informatie en/of lopend onderzoek geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

5. Suspended B = Gecontroleerd en inactief (De adviseur mag vanwege ontbrekende informatie en/of lopend onderzoek alleen onder begeleiding van een verified adviseur advies geven en energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

6. Withdrawn = Per direct ingetrokken (De adviseur mag geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)