Verlaag uw energiekosten met Spotmarkt prijzen!
Wij werken momenteel aan onze nieuwe website!
Doorlooptijd zonnepanelen 4 tot 6 weken!
Verlaag uw energiekosten met Spotmarkt prijzen!
Wij werken momenteel aan onze nieuwe website!
Doorlooptijd zonnepanelen 4 tot 6 weken!
Verlaag uw energiekosten met Spotmarkt prijzen!
Werk mee aan een eerlijke, transparante, veilige en duurzame energiemarkt!
Wij werken momenteel aan onze nieuwe website!

Nieuw! Glas-glas zonnepanelen met een vermogen tot 420 Wp

Hoewel Glas-panelen al enige tijd op de markt verkrijgbaar zijn, is dit nieuw ontwikkelde Autarco TBJ Glas-paneel een onderscheidende nieuwkomer in het assortiment.

Deel dit bericht

Hoewel Glas-panelen al enige tijd op de markt verkrijgbaar zijn, is dit nieuw ontwikkelde Autarco TBJ Glas-paneel een onderscheidende nieuwkomer in ons assortiment.

De zonnepanelen uit de TBJ-serie van Autarco gebruiken n-type TOPCON cellen met geavanceerde multiwire technologie om een hogere efficiëntie te leveren zonder in te leveren op betrouwbaarheid. Het vermogen om mechanische belastingen te weerstaan, gecombineerd met superieure bestendigheid tegen zand, zout en ammoniak, levert langdurige prestaties in zelfs de meest extreme omstandigheden.

Belangrijkste eigenschappen:

 • Glas-glas TOPCON technologie
 • Hoog vermogen tot 215 Wp/m2
 • Een verzekerde lineaire vermogensgarantie van 30 jaar tot 87,8% en 15 jaar productgarantie.

Vrijblijvend Adviesgesprek!

Heeft u het voornemen om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een zonnesysteem waarbij voor u veiligheid, beste prestaties en rendement onmisbare kernwaarden zijn? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en vrijblijvende offerte;

Want immers… U staat centraal!

De Marktprijzen

Bovenstaand worden handelsprijzen weergeven. Om tot de prijs voor de consument te komen rekent de overheid enkele verplichte toeslagen. Het energietarief bestaat uit het volgende:


Consumentenprijs op basis van één kilowattuur (kWh) stroom bestaat uit:

 • Stroomprijs van de inkoopmarkt;
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO)-kosten;
 • Energiebelasting;
 • Opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE);
 • 21% btw.

 

Consumentenprijs op basis van één kubieke meter (m3) gas bestaat uit:

 • Gasprijs van de inkoopmarkt
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO)-kosten
 • Energiebelasting
 • Opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE)
 • Regiotoeslag
 • 21% btw

Statusinformatie

1. Verified = Gecontroleerd (De adviseur mag energie advies geven en energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

2. Unverified A = Niet gecontroleerd (De adviseur mag vanwege een lopend onderzoek geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

3. Unverified B = Niet gecontroleerd (De adviseur is uit dienst en word niet meer gecontroleerd op energie advies en bemiddeling van overeenkomsten in de energiemarkt)

4. Suspended A = Gecontroleerd en inactief (De adviseur mag vanwege ontbrekende informatie en/of lopend onderzoek geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

5. Suspended B = Gecontroleerd en inactief (De adviseur mag vanwege ontbrekende informatie en/of lopend onderzoek alleen onder begeleiding van een verified adviseur advies geven en energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

6. Withdrawn = Per direct ingetrokken (De adviseur mag geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)