Gebruik maken van Rock Solid Zonnesystemen

De aanschaf van een zonne-energiesysteem kan aardig ingewikkeld zijn. Voor elk onderdeel heeft u namelijk andere merken waarbij de kwaliteit, veiligheid en het rendement van het systeem zo goed is als de zwakste schakel.

Deel dit bericht

De aanschaf van een zonne-energiesysteem kan aardig ingewikkeld zijn. Voor elk onderdeel heeft u namelijk andere merken waarbij de kwaliteit, veiligheid en het rendement van het systeem zo goed is als de zwakste schakel.


Één merk, één systeem, één oplossing

Dit doen wij anders. Iconicx Energy Techniek levert uitsluitend zonne-energiesystemen van de hoogst mogelijke kwaliteit waarbij alle onderdelen van het zelfde merk zijn en daardoor naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor bieden wij het betrouwbaarste en veiligste systeem mogelijk.


Ontwerp & Engineering

Elk zonne-energiesysteem wordt vanuit ‘slimme software’ ontworpen en samengesteld aan de hand van uw specifieke locatie en wensen waarbij wij een uiterst accurate berekening maken van de verwachte opbrengst.Tier-1 kwaliteit van Nederlandse bodem

Met onze geavanceerde zonne-energiesystemen legt u innovatie op uw dak wat in Nederland is ontworpen. De designfilosofie resulteert in prachtige systemen met de hoogste prestaties, zonder compromissen.

Lagere degradatie: Bij zonnepanelen neemt de prestatie van de zonnecel na verloop van tijd af. Dit wordt vaak veroorzaakt door corrosie en slijtage. Het innovatieve ontwerp vermindert deze risico’s significant.

Hogere efficiëntie: Door gebruik te maken van de krachtigste zonnecellen op de markt gecombineerd met multi-wired technologie, resulteert dit in vergelijking met normale zonnepanelen tot 30% meer energie.

Uitstraling: De beste zonnestroomsystemen presteren niet alleen goed, ze zien er ook fantastisch uit! Hierin gaan wij tevens tot het uiterste om het meest prachtige zonnesysteem te leveren met zeer hoge kleurconsistente waarden.


High-end technologie

Met one zonne-energiesystemen investeert u in high-end technologie en bent u voorbereid op de toekomst. Bovendien zijn alle systemen uitbreidbaar en onder andere te combineren met batterij opslag.


Een rock solid business case

Een door ons op maat gemaakte oplossing met gegarandeerde Kwh-opbrengst verzekerd kostenbesparing, financieel rendement en maximale onafhankelijkheid van energieleveranciers en stijgende energiekosten.

Wij leveren het enige systeem op de markt met verzekerde Kwh prestatie en wordt door ons standaard geleverd met Kwh garantie. Of u nu de investering doet voor uw woning, bedrijfspand of instelling; u loopt hierdoor geen risico met uw investering.


Vergelijking risicodekking

De prestaties van onze systemen zijn verzekerd door middel van een Kwh-garantie met optionele premium dekking door Lloyd’s Of London, ’s werelds grootste verzekeraar. Presteert het systeem minder? Dan wordt het verschil in gemiste opbrengsten gewoon uitbetaald in euro’s per gemiste kilowattuur.


Verder zijn onze systemen bankable. ABN Amro, Triodos, ASN en meeste grote banken in Nederland zijn bereid om projecten gemaakt met onze systemen te financieren. Daarnaast zijn onze systemen vanwege de veiligheid ook gerespecteerd door Nederlandse verzekeraars.


Trajectbegeleiding

Indien u voornemens bent om met onze systemen een grootzakelijk traject op te starten met SDE subsidie, dan verzorgen wij tevens hiervan de volledige trajectbegeleiding, inclusief haalbaarheidsonderzoek.


Installatie & oplevering

Een kwalitatief hoogwaardig systeem dient ook hoogwaardig geïnstalleerd te worden. De installatie wordt dan ook exclusief verzorgt door een erkende aangesloten installateur volgens de laatst gestelde normeringen, indien vereist met onafhankelijke Scope12 keuring.

Wilt u weten hoe een door Energy Techniek ontworpen zonnesysteem eruit ziet, dan verwijzen wij u graag naar onze projecten op deze website.


Benieuwd hoe een samenwerking met ons eruit ziet?

Bent u voornemens te investeren in een zonnesysteem of wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of vraag hier een offerte aan.


Iconicx Energy Techniek
E. info@iconicx.nl | T. 036 303 3 025

De Marktprijzen

Bovenstaand worden handelsprijzen weergeven. Om tot de prijs voor de consument te komen rekent de overheid enkele verplichte toeslagen. Het energietarief bestaat uit het volgende:


Consumentenprijs op basis van één kilowattuur (kWh) stroom bestaat uit:

 • Stroomprijs van de inkoopmarkt;
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO)-kosten;
 • Energiebelasting;
 • Opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE);
 • 21% btw.

 

Consumentenprijs op basis van één kubieke meter (m3) gas bestaat uit:

 • Gasprijs van de inkoopmarkt
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO)-kosten
 • Energiebelasting
 • Opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE)
 • Regiotoeslag
 • 21% btw

Statusinformatie

1. Verified = Gecontroleerd (De adviseur mag energie advies geven en energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

2. Unverified A = Niet gecontroleerd (De adviseur mag vanwege een lopend onderzoek geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

3. Unverified B = Niet gecontroleerd (De adviseur is uit dienst en word niet meer gecontroleerd op energie advies en bemiddeling van overeenkomsten in de energiemarkt)

4. Suspended A = Gecontroleerd en inactief (De adviseur mag vanwege ontbrekende informatie en/of lopend onderzoek geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

5. Suspended B = Gecontroleerd en inactief (De adviseur mag vanwege ontbrekende informatie en/of lopend onderzoek alleen onder begeleiding van een verified adviseur advies geven en energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

6. Withdrawn = Per direct ingetrokken (De adviseur mag geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)