Vervangend zonnesysteem voor meer rendement

Van de familie Ras kreeg Iconicx Energy Techniek de opdracht om hun oude zonnesysteem te vervangen voor een nieuw systeem. Waarom men voor een vervangend systeem van Energy Techniek heeft gekozen leest u in dit projectoverzicht.

Deel dit bericht

Van de familie Ras kreeg Iconicx Energy Techniek de opdracht om hun oude zonnesysteem te vervangen voor een nieuw systeem. Waarom men voor een vervangend systeem van Energy Techniek heeft gekozen leest u in dit projectoverzicht.


Bestaande zonnesysteem

De woning van de familie Ras uit Urk dateert volgens het kadaster van het jar 2018, een vrijwel nieuwe woning welke opgeleverd was met een zonnesysteem bestaande uit 28 panelen. Desalniettemin bleek dat dit systeem niet voldoende energie produceerde om in de energiebehoefte van deze familie te voorzien.


Nieuw ontwerp, meer energie

Gezien het bestaande systeem, mede vanwege onvoldoende ruimte op het dak, niet uit te breiden was, heeft Enery Techniek in opdracht van deze familie een nieuw zonnesysteem ontworpen voor hun woning. Dit resulteerde in 24 multi-wired all-black panelen op het schuine dak met een vermogen van 9.600 Watt piek en 6 multi-wired hoog rendement panelen inclusief optimizers op het platte dak met een vermogen van 2.430 Watt piek. Gezamenlijk goed voor een totaal vermogen van 12.030 Watt piek en een verwachte opbrengst van 11.230 Kwh per jaar.


Verzekerd van rendement en klaar voor de toekomst!

Het uiteindelijke doel van de familie Ras is om volledig zelfvoorzienend te zijn in hun eigen energiebehoefte, daar waar Energy Techniek uiteraard rekening mee heeft gehouden. Want met onze zonnesystemen investeert ook deze familie niet alleen in de toekomst, maar ook in innovatie. Zo zijn onze systemen bijvoorbeeld uit te breiden met batterij-opslag of een energie management systeem welke te combineren is met laadoplossingen.

Ook voor de familie Ras is het onze taak om hun investering te borgen zodat zij geen enkel financieel risico lopen ten aanzien van rendement en terugverdientijd. Daarom worden onze systemen standaard geleverd met unieke verzekerde Kwh-garantie, ondergebracht via de Stichting Kwh Garantiefonds bij Lloyd’s Of London.


Projectoverzicht

Voor deze klant hebben wij het volgende gerealiseerd:

Zonnesysteem
Vermogen van 12.030 Watt Piek


Heeft dit project uw interesse gewekt en wilt u uw woning of bedrijfspand ook verduurzamen? Neem dan contact met ons op en kom in gesprek met een van onze adviseurs. Wilt u liever direct een offerte aanvragen? Ook dan helpen wij u graag verder!


Iconicx Energy Techniek
E. info@iconicx.nl | T. 036 303 3 025

De Marktprijzen

Bovenstaand worden handelsprijzen weergeven. Om tot de prijs voor de consument te komen rekent de overheid enkele verplichte toeslagen. Het energietarief bestaat uit het volgende:


Consumentenprijs op basis van één kilowattuur (kWh) stroom bestaat uit:

 • Stroomprijs van de inkoopmarkt;
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO)-kosten;
 • Energiebelasting;
 • Opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE);
 • 21% btw.

 

Consumentenprijs op basis van één kubieke meter (m3) gas bestaat uit:

 • Gasprijs van de inkoopmarkt
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO)-kosten
 • Energiebelasting
 • Opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE)
 • Regiotoeslag
 • 21% btw

Statusinformatie

1. Verified = Gecontroleerd (De adviseur mag energie advies geven en energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

2. Unverified A = Niet gecontroleerd (De adviseur mag vanwege een lopend onderzoek geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

3. Unverified B = Niet gecontroleerd (De adviseur is uit dienst en word niet meer gecontroleerd op energie advies en bemiddeling van overeenkomsten in de energiemarkt)

4. Suspended A = Gecontroleerd en inactief (De adviseur mag vanwege ontbrekende informatie en/of lopend onderzoek geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

5. Suspended B = Gecontroleerd en inactief (De adviseur mag vanwege ontbrekende informatie en/of lopend onderzoek alleen onder begeleiding van een verified adviseur advies geven en energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

6. Withdrawn = Per direct ingetrokken (De adviseur mag geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)