Zonnepanelen met hoge celkleurconsisentie

Van de familie Blom kreeg Iconicx Energy Techniek de opdracht om hun woning te voorzien van een kwalitatief hoogwaardig zonnesysteem. Als het om woningen gaat dan ligt de nadruk tevens op een esthetisch verantwoord design.

Deel dit bericht

Van de familie Blom kreeg Iconicx Energy Techniek de opdracht om hun woning te voorzien van een kwalitatief hoogwaardig zonnesysteem. Als het om woningen gaat dan ligt de nadruk tevens op een esthetisch verantwoord design.


De samenstelling van het zonnesysteem

Vanuit onze geavanceerde ontwerp software hebben wij een uitgebreide berekening én ontwerp gemaakt voor de familie Blom uit Urk. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een zonnesysteem samengesteld uit 15 multi-wired all-black panelen met zeer hoge celkleurconsistentie, inclusief optimizers en aangesloten op een 3-fase omvormer van 6.000 Watt.

Dit systeem, bestaande uit één merk en één totaaloplossing, is goed voor een totaal vermogen van 5.550 Watt piek en een verwachte opbrengst van ruim 5.400 Kwh per jaar.


Gegarandeerde én verzekerde opbrengsten

Wanneer u bij Energy Techniek investeert in een zonneysteem, dan zien wij het als onze taak om uw investering te verzilveren met kwaliteit en gegarandeerde prestaties. De prestaties van onze systemen zijn dan ook verzekerd door middel van een Kwh-garantie met optionele premium dekking door Lloyd’s Of London, ’s werelds grootste verzekeraar.

Zo ook hebben wij het zonnesysteem van de familie Blom ook geleverd met deze unieke Kwh-garantie. Presteert het systeem minder? Dan wordt het verschil in gemiste opbrengsten gewoon uitbetaald aan de familie Bom in euro’s per gemiste kilowattuur.


PROJECTOVERZICHT

Voor deze klant hebben wij het volgende gerealiseerd:

Zonnesysteem
Vermogen van 5.550 Watt Piek


Heeft dit project uw interesse gewekt en wilt u uw woning of bedrijfspand ook verduurzamen? Neem dan contact met ons op en kom in gesprek met een van onze adviseurs. Wilt u liever direct een offerte aanvragen? Ook dan helpen wij u graag verder!


Iconicx Energy Techniek
E. info@iconicx.nl | T. 036 303 3 025

De Marktprijzen

Bovenstaand worden handelsprijzen weergeven. Om tot de prijs voor de consument te komen rekent de overheid enkele verplichte toeslagen. Het energietarief bestaat uit het volgende:


Consumentenprijs op basis van één kilowattuur (kWh) stroom bestaat uit:

 • Stroomprijs van de inkoopmarkt;
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO)-kosten;
 • Energiebelasting;
 • Opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE);
 • 21% btw.

 

Consumentenprijs op basis van één kubieke meter (m3) gas bestaat uit:

 • Gasprijs van de inkoopmarkt
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO)-kosten
 • Energiebelasting
 • Opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE)
 • Regiotoeslag
 • 21% btw

Statusinformatie

1. Verified = Gecontroleerd (De adviseur mag energie advies geven en energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

2. Unverified A = Niet gecontroleerd (De adviseur mag vanwege een lopend onderzoek geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

3. Unverified B = Niet gecontroleerd (De adviseur is uit dienst en word niet meer gecontroleerd op energie advies en bemiddeling van overeenkomsten in de energiemarkt)

4. Suspended A = Gecontroleerd en inactief (De adviseur mag vanwege ontbrekende informatie en/of lopend onderzoek geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

5. Suspended B = Gecontroleerd en inactief (De adviseur mag vanwege ontbrekende informatie en/of lopend onderzoek alleen onder begeleiding van een verified adviseur advies geven en energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

6. Withdrawn = Per direct ingetrokken (De adviseur mag geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)