Iconicx Techniek voorziet in zonnige energie op Urk

Ook de familie Bakker uit Urk wist hun weg naar Iconicx te vinden om hun woning te laten voorzien van een kwalitatief hoogwaardig zonnesysteem. Waarom zij specifiek voor Iconicx Energy Techniek hebben gekozen leest u in dit projectoverzicht.

Deel dit bericht

Ook de familie Bakker uit Urk wist hun weg naar Iconicx te vinden om hun woning te laten voorzien van een kwalitatief hoogwaardig zonnesysteem. Waarom zij specifiek voor Iconicx Energy Techniek hebben gekozen leest u in dit projectoverzicht.


Veiligheid, rendement én zekerheid!

Niet alleen is Iconicx gespecialiseert in verduurzaming voor de zakelijke markt, maar bieden wij ook oplossingen met dezelfde kwaliteit en zekerheid voor de particuliere markt.

Zo hebben wij de familie Bakker uit Urk mogen voorzien van een door Iconicx Energy Techniek ontworpen zonnesysteem. Naast de wens op esthetisch gebied, was het voor deze klant tevens van belang dat het systeem uitbreidbaar én veilig is.

Dit heeft geresulteerd in een zonne-energiesysteem bestaande uit 12 multi-wired all-black panelen met zeer hoge kleur consistente waarden en een totaal vermogen van 4.800 Watt piek, goed voor een verwachte opbrengst van ruim 4.900 Kwh per jaar.


Return On Investment

Dat het aanschaffen en laten plaatsen van een zonnesysteem ook een investering met zich mee brengt is vanzelfsprekend. Echter bij het kunnen vaststellen of een zonnesysteem prijstechnisch voordelig en concurerend is, dient u rekening te houden met factoren als rendement, zekerheid, garanties, levensduur en veiligheid. Doordat Energy Techniek ook op deze punten geen concessies doet en zonnesystemen standaard levert met verzekerde Kwh-garantie, loopt ook de familie Bakker geen risico’s met hun investering en is men verzekerd van terugeverdientijd én rendement!


Projectoverzicht

Voor deze klant hebben wij het volgende gerealiseerd:

Zonnesysteem
Vermogen van 4.800 Watt Piek
Energie Advies & Energie Beheer
Dynamische energieprijzen Centraal Energieloket


Heeft dit project uw interesse gewekt en wilt u uw woning of bedrijfspand ook verduurzamen? Neem dan contact met ons op en kom in gesprek met een van onze adviseurs. Wilt u liever direct een offerte aanvragen? Ook dan helpen wij u graag verder!


Iconicx Energy Techniek
E. info@iconicx.nl | T. 036 303 3 025

De Marktprijzen

Bovenstaand worden handelsprijzen weergeven. Om tot de prijs voor de consument te komen rekent de overheid enkele verplichte toeslagen. Het energietarief bestaat uit het volgende:


Consumentenprijs op basis van één kilowattuur (kWh) stroom bestaat uit:

 • Stroomprijs van de inkoopmarkt;
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO)-kosten;
 • Energiebelasting;
 • Opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE);
 • 21% btw.

 

Consumentenprijs op basis van één kubieke meter (m3) gas bestaat uit:

 • Gasprijs van de inkoopmarkt
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO)-kosten
 • Energiebelasting
 • Opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE)
 • Regiotoeslag
 • 21% btw

Statusinformatie

1. Verified = Gecontroleerd (De adviseur mag energie advies geven en energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

2. Unverified A = Niet gecontroleerd (De adviseur mag vanwege een lopend onderzoek geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

3. Unverified B = Niet gecontroleerd (De adviseur is uit dienst en word niet meer gecontroleerd op energie advies en bemiddeling van overeenkomsten in de energiemarkt)

4. Suspended A = Gecontroleerd en inactief (De adviseur mag vanwege ontbrekende informatie en/of lopend onderzoek geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

5. Suspended B = Gecontroleerd en inactief (De adviseur mag vanwege ontbrekende informatie en/of lopend onderzoek alleen onder begeleiding van een verified adviseur advies geven en energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)

6. Withdrawn = Per direct ingetrokken (De adviseur mag geen energie advies geven noch energie gerelateerde overeenkomsten bemiddelen in de energiemarkt)